Hou je van outdoor activiteiten? Ben je een vervent hardloper of wandelaar? Of ga je overal gewoon graag te voet heen? Maar word je er ook zo moe van dat je telefoon halverwege leeg is? Je wilt graag naar die pump kunnen blijven luisteren als je voor een rondje van 5 km gaat. Je bent midden in het bos, maar de vogelgeluiden maken je niet zen genoeg en je hebt echt een indaanse panfluit nodig om tot rust te komen.

Ik wil ook wel eens groen doen en te voet naar mijn werk gaan,” vertelt Frank de Biegter, accountant op de Zuid-As. “Maar ook als mijn telefoon het niet meer doet blijven de beurskoerzen uiteraard in beweging. Ik vervloek mezelf wel eens als ik vergeten ben net die nacht mijn telefoon op te laden. Ik wil mijn telefoon gewoon onderweg kunnen opladen.”

Gelukkig kan dat nu ook. Wij hebben voor Frank en ook voor jou de oplossing gevonden. Met de Reviver van Flawless Footwear kun je je telefoon of Ipod opladen terwijl je loopt. De hak van deze schoen bevat een vervangbare li-ion batterij en een dynamo die elektriciteit opwekt door de trilling van de zool, bij elke stap die je zet. De hak bevat een USB-poort waarmee je de batterij direct kan aansluiten op je mobiel. Ook zit er een geïntegreerde zonnecel in de bovenkant van de schoen, waardoor je extra veel energie genereert bij goed weer. Geniet je liever van de omgevingsgeluiden? Dan kun je de batterij na een blokje om uit de schoen halen om er thuis iets mee op te laden. “Ik kan nu écht overal tegelijk mee bezig zijn, niets dat mij nog van mijn telefoon af houdt,” jubelt Frank, “ik heb meteen een paar in Zwaarmoedig Zwart besteld toen ik van deze schoen hoorde.” De Reviver is ook verkrijgbaar in de uitvoeringen Groen en Geel, Pimpelpaars, Bont en Blauw, en Bedeesd Beige.